2012. május 9., szerda

Anna! :)

Múlt héten volt esedékes a 18. héten elvégzendő genetikai ultrahang, amit már eszméletlenül vártam, hiszen ilyenkor kicsit bekukucskálhatunk a Babánkhoz, hogy minden rendben van-e és persze nyomozhatunk kicsit, hogy kicsoda is Ő, ráadásul most Peti is el tudott szabadulni a munkahelyéről...
Éppen lefeküdtem a vizsgálathoz, amikor az orvost az osztályra hívták. Várakoztunk 20 percet, majd mikor visszaért, felkente a zselét a pocakomra és mikor nekiláttunk volna az ultrahangnak, ismét konzultálni hívták. Ami igazából nem is volt baj, hiszen egy pár képkockányira  láthattunk a Csöppséget, aki valószínűleg szundikált, mert teljesen mozdulatlan volt, a feje egy picit hátra is hajlott. Természetesen megint teljesen haránt feküdt, mint múltkor, szóval esélyünk sem lett volna látni a nemét. :)
Újabb fél óra elteltével megjött a doktor és végre elkezdhettük a vizsgálatot (azért elég nagy önfegyelmet kellett gyakorolnunk, hogy míg egyedül voltunk ne próbáljuk ki a készüléket :) ). Szerencsére minden tökéletesen rendben van, megfelelően fejlődik Babus. Ráadásul fel is élénkült. Jó, egy kis külső befolyással, mert a szünetben mocorogtam, hátha felébred...:) Kíváncsi természet vagyok, ez van :) Így pedig láthatóvá vált, hogy Baba lány. :):):) A névben már előtte megegyeztünk, ez volt mindkettőnk első ötlete. Anna lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése