2012. június 14., csütörtök

Babakelengye I.

Apránként nekifogtunk már a beszerzésének. Igyekszünk egyelőre csak a legfontosabbakat megvenni, hiszen sok időnk van még, de nem egyszerű ellenállni a kísértésnek. :)
Ráadásul nehéz eligazodni egy kezdő szülő párnak a bébitermékek kínálatában. Főleg úgy, hogy tökéletesen ellentétes tanácsokat lehet kapni a családtól, barátoktól, könyvekből, internetről. Persze, tudom, hogy ez csak a kezdet és már itt meg kell találnunk azt az utat, ami nekünk a legjobb. :) Higgadtan végig kell gondolnunk, hogy mire van szükség és nem szabad bedőlnünk az ügyes marketingfogásoknak. El kell hinnünk, annak ellenére, hogy a bababoltok el szeretnék nekünk adni például az "5fokozatban rezgő-16 dalt zenélő-hintázós-etetőszéket" egy kisebb vagyonért, semmilyen hátrány nem éri Pankát ha egy bútordarab helyett a szülei ringatják. :)
Amire már sikerült szert tennünk, az ez a csudaklassz babakocsi és autósülés. Tökéletesen szép állapotban vannak. A nagy, stabil kerekek remélhetőleg jól bírják majd a veszprémi földrajzi viszonyokat. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése